Follow us on Twitter @LiquipediaCS if you'd like to be kept up to date on all things Counter-Strike!
Liquipedia will soon drop support for Internet Explorer.

Norrlandsguld:History

History:

Swedish:
Klanpresentation om Norrlands Guld - 2002/04/11


NORRLANDSGULD
Clantag: norrlandsguld | nick
Irc: #norrlandsguld
CB: n/a
Hemsida: http://norr.mine.nu
Cl: iLight

Historia:
Norrlandsguld startades i början på december 2001 av iLight, Stranger & iLLusion med syftet att ställa upp i OAV/DING's (två klaner som sköter en umeå-server) Counter-strike turnering men blev nekade att delta på grund av att dem ansågs som ett hopplock av de bästa som spelade på servern. Istället för att lägga ner jobbade dem vidare på att hitta fler medlemmar. Cyan, Xprt, Snuskas & mini blev dessa spelare. Efter lite om och men så lämnade iLLusion och Xprt norrlandsguld av olika anledningar och Klown och Mourice hoppade på tåget. Iden med namnet är att vi endast ska vara medlemmar från Norrland. Norrland e typ allt norr om Hörnefors. Inte för att ni vet vart det är men ;).

Allmänt:
Just nu jobbar vi stenhårt för att bli riktigt samspelta, vi försöker utmana andra bra klaner både på träningsmatcher men även CB-matcher. Vi försöker träffas så ofta vi kan över en film eller en ölback för att umgås. Vi har LAN då och då vilket e hemskt trevligt. I alla fall tills promille halten blir för hög.

Mål: Vårt mål just nu är att spela bra på cs.nu-turneringen som kommer hållas på NordicLan i Umeå den 10-12 maj. Vi kommer även göra ett tappert försök att spela på daygamer. Clanbase har vi inte funderat på så mycket än, vi spelar en CB-match lite då & då för att hålla oss aktiva, men det är inget vi satsar på i nuläget i alla fall. Så länge man har roligt är det ju kul.

Truppen:
iLight: Vår högt respekterade ledare, tycks alltid lira stabilt även om han inte själv tycker det. Med en Colt/Ak i handen stoppar han många. Är rätt bra på att skrika: "Fan vad tur han har".

Stranger: Rätt fjantig kille från skellefteå (Ap-staden), gör lumpen så han spelar bara med oss på helgerna, blir förslappade i helvetet men det är ju något man nästan har förståelse för. Ful dialekt.

Cyan: Har jag (iLight) allid spelat med. Tänker oftast smartare än motståndarna så han kan få en fragg då och då. Grinar aldrig på motståndarna men kan sticka om han blir tkad på warmup.

Snuskas: Uppfann sprejen med deaglen. Skjuter jätte bra genom saker, men man måste verkligen förklara vart han ska skjuta. "-Där är en fiende, skjut honom." Har tyvärr i dagarna bestämt sej för att hoppa av pga tidsbrist.

mini: har fullt upp med andra klaner men hoppar gärna in lite då & då och spelar med oss. En erfaren person som hjälper oss att hålla fokusen uppe på spelet (iaf då han fortfarande har humöret uppe).

Klown: Gudomlig aim & lagkänsla. Lika tyst i spelet som i bc:n. Är rätt duktig på att påpeka att någon blev glockad. Kolugn, som man brukar säga.

Mourice: Jätteduktig ungj*vel som spelat med många bra klaner. Skjuter bra och grinar faktiskt inte så mkt när han dör. Litet ordförråd. peTTer eru?

steez: våran "manager" och alltiallo. Blir syr som satan om vi inte spelar mot bra klaner. Skulle gärna bränna upp McDonalds. En militant vegan som sprider värme och glädje på våra lan genom sin alkohol. Helt grym kille.

Övrigt:

  1. norrlandsguld hittar ni oss på, och vi tycker d är asfett med mycke idlare, för det är ju genom idlarna man ser hur bra klanen är. HAJJA!. först av alla var vår käre BeRkE, klanens maskot. repsect! :) Hoppas att ni alla dyker upp på #NordicLan! Vi finns där =)


English:
N/A